Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، «پووجلیا» جزیره‌ای در نزدیکی ونیز ایتالیاست که به دلیل اتفاقات و داستان‌های هولناکی که در تاریخ خود دارد، مشهور شده است. در دوران امپراتوری رم باستان، بیماران مبتلا به طاعون را به این جزیره به‌عنوان تبعیدگاه می‌فرستادند تا در تنهایی و بدون کمک بمیرند.

در سال‌های بعد زمانی که دوباره طاعون شایع شد و حدود دو سوم جمعیت اروپا را از بین برد، این جزیره بار دیگر محل تجمع بیماران شد و هزاران نفر در این جزیره جان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم محلی معتقدند ارواح آن‌ها همچنان در این جزیره سرگردان است. عجیب نیست که بعد از سال‌ها هنوز استخوان‌های این افراد در ساحل جزیره دیده می‌شود. این جزیره از زمان‌های دور برای مردم محلی ترسناک و تسخیر شده بود، تا این که در سال ۱۹۲۲ تاسیس بیمارستان روانی در جزیره، ترس‌ها را تشدید کرد و واهمه مردم از ورود به این جزیره بیشتر از قبل شد.

 

 

شایع است که در بین کارکنان این بیمارستان، پزشکی بوده است که آزمایش‌های غیرانسانی و دردناک روی بیماران و برخلاف خواسته آنان انجام می‌داده است. گفته می‌شود بیماران، این پزشک را در برج ناقوس بیمارستان زندانی کرده و بعد او را از بالای برج هل داده‌اند. برای همین مردم محلی معتقدند روح دکتر هنوز در برج وجود دارد و هر شب ناقوس برج را به صدا درمی‌آورد.

هرشب صدای ناقوس مرگ شنیده می شود

داستان های ترسناکی در مورد مرگ دکتر دیوانه وجود دارد. گفته می شود این پزشک مجنون از برج ناقوس بیمارستان سقوط کرده و مرده است. خیلی ها می گویند که بیماران او را از بالای برج هل داده اند و برخی دیگر می گویند که او را در برج حبس کرده اند. مردم محلی معتقدند که روح دکتر هنوز در برج وجود دارد و هر شب ناقوس برج را به صدا درمی آورد و اگر به دقت گوش کنید می توانید صدای زنگ را بشنوید.

صدای جیغ هنوز در این جزیره شنیده می شود!

بسیاری از مردم معتقدند که صدها هزار روحی که در ترسناک ترین جزیره دنیا شکنجه شده اند هنوز هم در این جزیره سرگردانند. از روح هزاران طاعون زده ای که در این جزیره جان داده اند گرفته تا بیمارانی که در تیمارستان مخوف جزیره آنقدر شکنجه شدند تا بمیرند هنوز هم در جزیره گیر افتاده اند. در حقیقت، بسیاری از افراد باور دارند که هنوز هم می توانید صدای جیغ گوشخراش و ناله ها و فریادهای آن ها را شنید و به همین دلیل به آن لقب ترسناک ترین جزیره دنیا را داده اند.

این جزیره ها دهه ها متروکه بوده و کسی جرات ورود به آن را نداشته است. با این حال، هرازگاهی چند ماجراجو که به دنبال هیجان بودند با قایق خود را به جزیره می رساندند تا از نزدیک ترسناک ترین جزیره دنیا را ببینند. اما همه آن ها با ترس و وحشت و در حالی که از ترس می لرزیدند از جزیره برمی گشتند و روایات وحشتناکی از جزیره پووجلیا تعریف می کردند. بسیاری از آن ها گفته اند که حس می کردند کسی یا کسانی آن ها را زیر نظر دارند. برخی دیگر گزارش داده اند که افرادی نامرئی به آن ها چنگ زده اند و آن ها را هل می داده اند!

وقتی ارواح صاحبان جزیره را بیرون می کنند!

سال ها بعد از تعطیلی بیمارستان روانی خانواده ای تصمیم گرفتند این جزیره را بخرند و آنجا را به استراحتگاه شخصی شان تبدیل کنند. آن ها به جزیره آمدند و یک روز در آن جا ماندند. اما همان شب اول آنقدر اتفاقات ترسناک و وحشتناک برای آن ها رخ داد که فردای آن شب بار و بندیلشان را جمع کردند و از جزیره فرار کردند. این خانواده گفته اند که صورت دخترشان توسط نیروی نامرئی تقریبا متلاشی شده است و او سعی در بیرون کردن آن ها داشته است!

این جزیره سال‌ها متروکه ماند و کسی جرئت ورود به آن را نداشت. هر از گاهی ماجراجویان کنجکاو با قایق خود را به جزیره می‌رساندند تا از نزدیک ترسناک‌ترین جزیره دنیا را ببینند. بسیاری از آن‌ها گفته‌اند که حس می‌کردند کسانی آن‌ها را زیر نظر دارند! امروزه دولت ایتالیا ورود گردشگران را به این جزیره ممنوع کرده، اما این ممنوعیت جذابیت جزیره را بیشتر کرده است و ماجراجویان بیشتری به‌طور مخفیانه و غیرقانونی راهی این مکان اسرارآمیز می‌شوند.

منبع: روزنامه خراسان

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایتالیا برج بیمارستان دولت اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۸۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر

محمدباقر محمدی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت : جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه همواره در رویداد‌های مختلف در راستای خدمت‌رسانی به مردم گام برداشته و سعی کرده امدادرسان مردم در حوادث مختلف باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت: در حادثه سیل سیستان و بلوچستان جمعیت هلال‌احمر استان با ارسال کمک‌های غذایی به یاری مردم این استان رفت تا بتوان بخشی از مشکلات مردم این مناطق را رفع کرد.

محمدی بیان کرد: جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه سال گذشته در ۸۵۸ حادثه حضور داشته و نسبت به امدادرسانی و انجام عملیات امداد و نجات اقدام کرده که بیشترین سهم این عملیات‌ها مربوط به حوادث جاده‌ای و کوهستان است.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه تعداد حوادث کوهستان استان کرمانشاه رو به افزایش است؛ از افراد مبتدی و دارای بیماری درخواست داریم از صعود به ارتفاعات به صورت انفرادی خودداری کنند، زیرا ارائه خدمات درمانی مورد نیاز به افراد آسیب دیده در کوهستان دشوار است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه عنوان کرد: در کنار امدادرسانی هلال‌احمر در حوادث و بلایای طبیعی این جمعیت در راستای عمل به وظایف خود نسبت به ارائه خدمات اجتماعی به ویژه به افراد نیازمند نیز اقدام می‌کند.

محمدی با اشاره به فعال بودن یک مرکز ارتوپدی و فیزیوتراپی هلال‌احمر در کرمانشاه گفت: سال گذشته ۷۸۲ نفر از خدمات فیزیوتراپی، ۵۱ نفر از کار درمانی و ۲۶۲ نفر گفتاردرمانی استفاده کردند.

وی اضافه کرد: در حوزه ارتوپدی ۱۰۸ نفر از این خدمات شامل ۵۱ نفر پروتز و ۶ نفر آرتز و کفش طبی ۵۱ نفر بهره‌مند شدند و دو مورد مانور درمان اضطراری با اهداف درمانی بیماران بی‌بضاعت در دالاهو و روستا‌های اطراف گیلانغرب جمعا یک هزار و ۴۰۰ نفر انجام گرفته است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه با اشاره به عدم صدور مجوز داروخانه این جمعیت در استان، تصریح کرد: با وجود عدم تأسیس داروخانه هلال‌احمر کرمانشاه، اما مرکز فوریت‌های دارویی این جمعیت به صورت روزانه در حال خدمت‌رسانی به مردم استان است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آتش سوزی که در صورت عدم حضور پلیس فاجعه بارتر می‌شد
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • شهروند خبرنگار انعکاس صدای مردم
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند
  • پشت پرده ماجرای مفقود شدن یسنا دختر گمشده
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • پشت پرده ماجرای یسنا دختر گمشده
  • ماجرای گم شدن یسنا کوچولو چه بود؟